Vakantie Lüneburger Heide

De Lüneburger Heide is een geliefde en gevarieerde Duitse vakantiebestemming. Zo zijn er veel mogelijkheden voor een fiets- of wandelvakantie, maar ook voor families is er veel te beleven en te doen. Er zijn musea, wildparken en de stad Hamburg ligt vrijwel om de hoek.

Hieronder staan een aantal vakantiemogelijkheden in en rond de Lüneburger Heide:

Center Parcs Bispinger Heide

Nabij het heidedorpje Bispingen, aan de zuidoost rand van het natuurgebied Lüneburger Heide ligt het vakantiepark Bispinger Heide van Center Parcs. Er kan heerlijk gezwommen worden in de Aqua Mundo, ontspannen in het Health & Beauty Center en de kinderen kunnen zich uitleven in het BALUBA indoor speelparadijs. In dit vakantiepark kunnen naast de comfortabele cottages ook uniek boomhuizen en woonboten geboekt worden voor een luxeuze ervaring in de natuur.

Fietsvakantie Lüneburger Heide

De Lüneburger Heide is uitermate geschikt voor het maken van een fietsvakantie. Reisorganisator VOS Travel biedt een tweetal mogelijkheden in het heidegebied. Zo kan er gekozen worden voor een standplaatsreis vanuit Weesen en een 6-daagse trektocht langs de prachtige heidedorpjes.

Ook is het mogelijk om op eigen gelegenheid een fietsvakantie naar de Lüneburger Heide te maken. Handig hierbij is dan de routegids Lüneburger Heide Radweg van Bikeline met daarin routes, overnachtingsmogelijkeden en bezienswaardigheden.

Vakantiehuizen Lüneburger Heide

Op en rond de Lüneburger Heide is het uiteraard ook mogelijk om een vakantiehuis te huren. Zo heeft Eurorelais een bijzonder ruime keus met meer dan 50 vakantiehuizen in het hele gebied. Belvilla heeft een aanbod van 18 vakantiehuizen en appartementen en Bungalow.net biedt keus uit vakantiehuizen in Bispingen en Fintel om vanuit daar de omgeving van het heidegebied te verkennen.

Hotels op en rond de Lüneburger Heide

» 214 hotels in de regio

Kaart Lüneburger Heide